Om os

Om osKennel Egeborg er en lille kennel med stueopdræt af Hvid Schweizisk Hyrdehund.. Al opdræt og opvækst af hvalpene foregår indendørs helt tæt på familien, da vi mener det afstedkommer de bedste og mest harmoniske hvalpe. Kennel Egeborg har godkendt kennelmærke og kennelen har været underlagt kennelbesøg uden anmærkninger.


Vores opdræt startede tilbage i 2001 med vores første hvide, som var Tinkas Ida – i daglig tale kaldet Inki. Inki blev starten på vores opdrætterlyst. Både min mand og jeg er lidt af nogle hundetosser som bruger meget tid på vores hunde. De bliver luftet, trænet dagligt og vi går ligeledes spor og tager på udstillinger med dem flere gange årligt. De lever som medlemmer af familien og får masser af kærlighed. Hvert år har vi ét kuld hvalpe, som vi kaster vores kærlighed på. Disse hvalpe bliver gennem opvæksten miljøtrænet og socialiseret, så de alle er godt rustet til at begynde et godt hundeliv, når de flytter til deres nye familier.


I 2018 blev året hvor jeg tog en stor beslutning for mit opdræt.

Vi er blevet godkendt under DKK, hvilket vi ser meget frem til.


Til daglig arbejder Vibeke i en dyrehandel og er desuden instruktør i HF Vendsyssel og i 2015 har hun taget opdrætteruddannelsen. John arbejder på Orskov Yard.


Når man har købt hvalp fra Kennel Egeborg, står vi altid til rådighed og vi tilbyder livslang support og rådgivning i hele hvalpens levetid.